Financial CompanyFinancial CompanyFinancial Company
(+91) 748 683 7898
info@vittamanagement.in
India
Financial CompanyFinancial CompanyFinancial Company

Обърнете внимание на безумното количество дресинг, който той изля върху салатата си.

Обърнете внимание на безумното количество дресинг, който той изля върху салатата си.

Утре ще споделя резюмета на Деня на майка ми, но първо, Денят на майката, както Мазен го нарече!

петък, Mazen беше с Мат (правейки ми специално лакомство за доктор!) И работих до часовника удари 6, което означаваше, че имам чаша вино, за да ме поддържам компания за последния час; )

Това!

Времето тук петък беше мрачно и мокро, така че T и аз имахме пица и филмова нощ.

Събота сутрин заведох Mazen в Клуб за готвене !! Те провеждаха специален клас на майката, за да могат децата да приготвят специално хранене за майките си. Толкова перфектна идея! Двамата с Томас се възползвахме от възможността да излезем на закуска Mariebette.

Имахме епична закуска от сладкиши, печени яйца и капучино!

След това пуснахме някои поръчки и аз лекувах Аз към гел маникюр – нов избор на цвят!

Почистихме и гаража. Трябваше да направя преди снимка – не можахте да видите гърба!

Взех Mazen нагоре и играхме супер герои и тичахме из къщата (е, някои от нас го направиха;))

Седнах с чаша от това – още едно страхотно вино от Winc Wine Club! Обичайте хубавата бутилка. Мисля, По време на баня.

След бани беше време да се подготвим за нашата специална вечеря !! Mazen беше много развълнуван да бъде отговорен.

Имахме салата с паста, нарязана салата и домашно приготвен хляб за основната ни храна.

Обърнете внимание на безумното количество дресинг, който той изля върху салатата си . Щастлив съм да съобщя, че той е ял по -голямата част от това, ! Mazen ни сервира всичко.

yum!

След лягане Томас и аз гледахме повече Westworld. Обичам го! Сега сме на финала. Каква уникална концепция за шоу! Отидете да го гледате! Това е страхотно шоу за двойки, защото не е твърде далеч от двете страни на спектъра на действие / романтика. Има малко по нещо за всеки. Аз също започнах големи малки лъжи (Go HBO!) След като завърших книгата, а телевизионното шоу е страхотно! Мисля, че това, което най -много ми харесва, е да виждам зашеметяващите им калифорнийски имения.

Краят.

Още публикации от Kath:

Опаковането се движи заедно !!

Не е останало нищо на стените ни –

Огромен контур за блогър за храна е цялата проба опаковка, която се губи.

Ами твоите наистина са твои наистина натрупва го от около 6 месеца и имам толкова много кутии и пакети за опаковане и въздушни пакети, които да използвам 🙂

Работих 3 часа направо и най -накрая имах основателна причина да се къпя: обяд! < /p>

Срещнахме шепа приятели в кафене Terrace в Саутпарк за обяд. Организирана от Даяна! Мат и аз имахме група, която да използваме също 🙂

Джеси (която едва можем да видим!), Даяна, Емили, Кейси, Мат и мен – плюс….

Сара от Шарлотсвил А сестра й Каролайн, докато се разхождат из цялата страна до Тексас!

Тъй като трябваше да похарчим 30 долара, Мат и аз получихме хумус за масата. Каква красива презентация!

Хумусът беше вкусен, но сусамовият пита чипс беше страхотен!

аз x2

за обяд получих невероятна салата, гарнирана с плодове (S-Burries и Apple) Плюс захаросани орехи, които бяха в изобилие и вкусно, и парче запечена сьомга, че съм на 90% сигурен, че не беше Аляска 🙁

Въпреки това, беше страхотна салата.

Споделих половината от сьомгата си с Мат и откраднах 2 от пържените му стриди! Обичам пържени стриди 🙂

приятели!

Обяд -> Пазаруване на хранителни стоки -> Брауни Изработка за утрешния пикник на Деня на майката.

Сега, ако ме извините , Трябва да отида да разбера с размахване на тесто за брауни 🙂

Още публикации от Kath:

Докато бях на пътуването си, потърсих неща, които бих могъл да споделя с един от вас и Разбира се, чаят беше очевидният избор! Това е чай от Липтън, направен изключително от чая в имението Керичо. Оставете коментар да бъде въведен, за да спечелите шепа чай и този фънки пръстен за печат на животни!

Имам този пръстен в зебра и го обичам вече. Този пръстен се побира на средния ми пръст, който е от малката страна, така че вероятно ще се побере или на пръстен, или на среден пръст. Или може да бъде поставен и на огърлица.

Успех!

***

Събудих се в 3:30 тази сутрин готова да отида тренировка – твърде лошо трябваше да изчакам още 2 часа ! В 5:30 вече не бях в настроение, но така или иначе отидох. Мат става с мен в понеделник, което означава, че стигаме до мотор там. Малко знаехме, че е през ниските 40 -те, а аз бях в къси панталони и руно. Замръзване !!

във фитнеса направих 30 минути на ЕТ и около 10 от повдигането. Чувствах се, че съм в бавно движение – все още не се чувствам 100% – затова го улесних.

Бавно се приготвях и Мат направи овеса 🙂

Миксът:

1/2 овес, 1/2 9 зърно, вода, соево мляко, 1/2 банан, 1 Голяма нарязана дата2 Наценяване на котешка вила Cheesetoasted Almonds1/2 Luna Tea Cuk !! Esp. С моята готина нова лъжица

се наслаждавах с чаша чай от имението Kericho

Отивам на цял ден часове. Трябва да си върна и моите средни срокове днес! Имам още един тест в сряда, проект, който трябва да бъде в петък, който не съм започнал и тест за убийци на биохими в понеделник, така че тази седмица трябва да бъде супер продуктивна.

Още публикации от Kath:

Тази къща никога не е била толкова чиста !! Е, може би, когато се преместихме. Аз съм фанатик на претрупване и къщата ни винаги изглежда чиста, но честно казано, пукнатините и ъглите са отвратителни. Това лято се справих с някои проекти за организация и почистване (ах, гаражът) и започва да изглежда по -добре и по -добре. Душът за стая за гости, който Мат използва, когато е преди това, беше отвратителен !!! Скарах го, че не ми каза. Нашите Houseguests вече ще се почистват в искрящ бял душ, след като прекарах известно време на ръцете и коленете си там. ; Беше много трудно да се стигне до (вакуумният маркуч нямаше да се побере), но с екипната работа го извадихме.

в 11:00 оставих за моята дата на бягане със Стейси! Тя живее в CLT и учи за диетолог. Изминахме 5 солидни мили, които ми се почувстваха без усилие благодарение на разговора.

Тогава се прибрах и се промъкнах през косене. Спрях за утоляване на жаждата и избрах тази спортна напитка на Clif Watch поради дължината на моите тренировки и степента на изпотяване. Изсипах половината бутилка в бутилката си с вода за тласък. Времената, когато спортните напитки са важни: тренировки над 60 минути, esp. в топлина. Наистина ми хареса този аромат на вар !! Първият, който опитах, беше Бери, според мен, а вар беше много по -добър. Те също са изцяло натурални, което винаги е плюс.

Тревата не беше толкова дълга и прескочи някои участъци, които дори не се нуждаеха от рязане, така че бях направен след 30 минути.

Showertime !!!

Тогава беше 2:00 и бях много готов за обяд. Тази купа за зърнени култури ме задържа за 5 часа! Те са ключови за зърнеността на зърнеността е нещо сърдечно и високи фибри/протеини, обемни плодове и малко мазнини под формата на орехово масло или ядки.

Реших да направя огромна салата от джаси и да я допълня с тях! Аз не съм човек с пилешки самородно, но да се озвучи невероятен, така че може би ще се превърна в такъв. Те наистина имат страхотен свеж вкус.

Аз също сотирах малко тиквички, домати, морков и зелен пипер с малко горчица барбекю сос

и закръглих южната си храна с най -новия Scuffin: Jalapeno Corn Bread !!! < /p>

плюс авокадо и козе сирене –

Всъщност не можах да завърша салатата. Пълността ме удари като тухла около 3/4 от пътя. Успях да ям всички добри части и оставих домати и маруля 😉

Този супер сладък вегегрите ми изпрати няколко нови орехи масла, за да опитам !!! След като отворих лешника миналата седмица, трябва да говорим за други аромати и тя толкова много ги обича, тя ги изпрати за мен, за да опитат също! Лиз, благодаря ти и ти си твърде мил !!

Brazilnut и Almond Haze (Hazelnut!). Ще трябва да използвам някои от другите си, преди да мога да ги отворя – нямам търпение!

Продаден билет за срещата на върха

поздравления за Марсия за спечелването на билета на върха Търг и даряване на $ 310 на Heifer International !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря на всички, които участваха.

***

Имам няколко неща за вършене днес следобед, включително възстановяване на нашето моркови 😉

виж всички късно тази вечер за a Доклад за забавна групова вечеря с приятели !!

Още публикации от Kath:

Доста сигурен съм, че попаднах във всички групи храни и всички цветове на този обяд.

Може би синьото липсва?

Бях в настроение за дегустационна чиния (и имахме само половината от съставките за сандвич или салата, така че отидете на уебсайт имах малко от всичко)

veg със сос за барбекю – марка tba!

ябълка с канела

dakota тост с чашата с фъстъчено масло на Nutty

[Карън носи чаша Нагоре по -страхотен хляб на реколтата днес!]

Стонифийлдско кисело мляко равнина с круша фиг.

Тази сутрин актуализирах страницата на магазина на Kerf – имам нова уеб играчка!

някой от вас, който вижда Керф като този:

Защото трябва да изглежда така:

***

отиде на Йога днес. Час за захранване на обед. Беше велико. Не е толкова предизвикателно като часовете по пн/вторник, но все пак добра тренировка. Винаги мога да разбера кога се връщам на мотора си и моите четириноги са супер вързани педали на хълмове!

Мислех, че … моят пропуск от 50 долара е добър само за този месец. След това неограничени скокове до $ 150 / месец. Наистина не мисля, че мога да си позволя това и въпреки че обичам йога, това студио не си струва толкова много. Дори проходите от 12 клас са 150 долара-твърде много за моя бюджет. Фитнесът тук в града има йога. Всъщност не бях фен на един клас, в който присъствах, но съм сигурен, че има още. Фитнесът също е супер скъп, но за 85 долара / месец получавате йога плюс басейн и милион други неща. Подобно решение за докосване !!!!

***

Познайте кой току-що се прибра от магазина за хранителни стоки със супер скъпа органична тиква на нелиби !!! Засега ще трябва да е достатъчно.

Още публикации от Kath:

Много кратка публикация за вас тази вечер, защото никоя от снимките ми не се оказа. Вместо това прочетете за шоколада!

Горната снимка всъщност се оказа – защото отидохме на танцово парти на рок на нашите съседи и това е така! Нашите съседи всъщност са най -готините „възрастни“, които някога сме срещали. И така бяха всички техни приятели! Мат и аз не завършихме да го счупим, но направихме куп нови приятели.

Намалихме се на някои невероятни спадове и бисквити, гуак и чипс и грозде на партито.

За лека вечеря, преди да тръгнем, споделихме голяма купа с остатъчна салата –

и опитах най -новия аромат на Siggi, който вдигнах в Whole Foods днес! За съжаление не беше това, на което се надявах. Той е с много високо съдържание на мазнини (кокосово + 2% кисело мляко), така че е доста калорично плътно, въпреки че е с ниско съдържание на захар (200 калории на контейнер), но не беше дебелото, кремообразно лакомство, на което се надявах. Вместо това беше хрема и имаше вкус по -скоро като ванилия, отколкото от кокос. Не си струва цената на премията, но тя се пълнеше. Семената от боровинки + чиа го направиха по -забавно.

Дебатиране на изгубен – или може би някои игри на глада преди лягане!

Още публикации от Kath:

Получих ми липсва час, но някак си все още съм все още съм бързам! Трябва да е цялото готвене … ..

Нов държач за овес – и нова игра на кремообразен овес 😉

Виждам Ашли да сложи овес в тази сладка ясна чаша за измерване и докато сортирах Моите шкафове вчера намерих нашата купа за захар и крем за керамика, които получихме като сватбени подаръци. Обичам колко здрави са тези момчета. Мислех, че ще направи сладка купа!

[Ако трябваше да направя топ 10 списък на моите много любими блогове (което никога не бих направил от справедливост, така че, моля, не питайте!), Ашли ‘ S щеше да е близо до върха! Снимките й са великолепни, а храната й просто изглежда толкова свежа и добра! Цялата тази естествена светлина, която тя има на Колорадо сега 🙂]

Къде е моята естествена светлина 5:45 сутринта?! А! Разбъркана в Endmix моята смес от канела Granola (виж по -долу!) Costo PB, погребан в кремообразната топлина

Смесете гранола трябва да ме обича, защото изпратиха още една тръба от най -новата си нова основа: канела гранола

Поисках бадеми, семена от чиа и бананови чипове и трябва да кажа, че това е най -доброто комбо MMG до момента! Канелата му придава толкова много флава + аромат, а овесът е супер хрупкав. [Липсва ми M&S и бонбони от предишния ми микс, въпреки че 😉]

На фронта на кафе, имах изненада, която се прибра с Мат снощи!

Помнете кога Андреа Дадох ми торба с кафе Shenandoah Joe, когато посетих Шарлотсвил това лято? И изтичах и си направих бележка тук. Мат взе още малко! Това е малко по -различен аромат на Панама, но боже ми мирише толкова добре точно като старите дни!

[изненадата ми за него беше калай със сардини! Той ги обича и ние сме навън от седмици!]

Но забележете нещо различно ??! Без цъфтеж !! (Имаше един, но беше много малък). Както подозирах, това трябва да е прясното пазарно кафе, което има невероятния разцвет и следователно пяна. Купете го онлайн, ако желаете! Препоръчвам ароматизираните видове!

Но обратно към Шенандоа Джо – Yum !!! Толкова е богат и Мат казва, че мирише на хляб. Не би ли той да знае! Нощ, когато открих тези разширения на Google Chrome !!! Прочетете за това тук. Толкова много готини инструменти. Има толкова много готини неща, които можете да добавите, които ще ви спестят часове време. Тези, които инсталирах веднага: Weather Channel (падащ момент на времето!), Facebook, Google Docs (LifeSaver!), Google Reader, но най -добрият е преките пътища на Google Apps, който ще ви спести много кликвания!

Nerd Kerf Video In The Works този уикенд 🙂

***

към средно училище, за да направи одит на AccuclaM!

Още Постове от Kath:

сладък картоф + пипер супа

Научих във физиологията, че стомахът може да побере около 1 литър храна, преди да започне да се разширява. Мисля, че моята определено се разширява в момента!

Можете ли да кажете, че харесваме супи!?!? Този беше толкова лесен за правене. Не беше толкова добре в Butternut-Cale, но все пак беше вкусен и любимият ми вид вечеря през януари вечер.

съставки

2,5 фунта сладък картоф1 червен пипер, нарязан2 jalapeños , нарязан1 голям картонен зеленчуков бульон2 чесън кловескумин, канела, черен пипер, семена от кориандър, всички за Tasteyogurt, за гарнитура (нямахме отворени, но би било добре!)

Инструкции

Печете картофи в фурната За около час при 400*. След като го направите, грубо нарязайте картофи. (Стойните смесители си заслужават покупката!)

3 порции, 344 kcal всяка (или 4 порции, 260 kcal всяка).

Моята сервиране (огромна!) Поне 2 чаши … може да искате да искате Да правите 4 порции, ако нямате огромен стомах

това!

отстрани…

вечеря kcal ~ 465 (344 за супа + 121 за бисквити)

закуски

имах пътеката си Смесете в 2:00, когато започна клас. Забележка: Това е истинската снимка заради старомодния материал за бюро!

Contents

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks